Teriyaki nudler med friterede æg
2 personer | 25 minutter
Teriyaki nudler
2 nudler med oksekødssmag
1 dl nudlervand
0,5 dl soya
3 spsk. brun farin
1 fed hvidløg
Du skal også bruge
Smagsneutral olie
4 frilandsæg
Salt og friskkværnet peber
Chiliflager
½ bundt forårsløg
Kom nudler i en skål med kogende vand, og lad dem trække under låg i 5 minutter. Dræn herefter vandet fra (men gem 1 dl), og stil nudlerne til side. Kom soya på en pande med nudlervand, brun farin, revet hvidløg og smagsposer fra nudlerne, og lad det koge sammen i 8-10 minutter. Vend de tilberedte nudler heri, og rør godt rundt.
Kom rigeligt olie på en pande og varm det op. Slå 4 æg ud på panden, og lad dem næste fritere så kanten bliver helt sprød. Krydder æggene med salt, friskkværnet peber og chiliflager, og server dem ovenpå teriyaki nudlerne med finthakkede forårsløg.
Herefter er retten klar til servering.