top of page

Kartoffelsuppe på 10 minutter

2 L | 10 minutter 

Kartoffelsuppe på 10 minutter

​1 porre 
2 spsk. smør 
1,3 L hønsebouillon (2 terninger) 
1 brev kartoffelmos 
2 spsk. flødeost 
Salt og friskkværnet peber

 

Du skal også bruge
100 g bacon i tern 

Skyl porre godt, og skær den i tynde strimler. Steg porre i en middelvarm gryde i smør, og lad det falde helt sammen. Det tager omkring 5 minutter. Kom herefter kogende vand, bouillon, kartoffelmos, flødeost, salt og friskkværnet peber i gryden, og lad det koge hurtigt op.

Smag endelig til, og top eventuelt med sprøde tern af stegt bacon.

Herefter er suppen klar til servering. 

 

Er du i humør til en ret med rigtige kartofler, så finder du opskriften på kartoffelpizza lige her.

Kartoffelsuppe på 10 minutter
bottom of page