FULDKORNSTÆRTE MED 3 SLAGS LØG

2. NUMMER AF GADTOFT & VISHOLM

Madmagasinet Gadtoft & Visholm

Så kom andet nummer af Gadtoft & Visholm på gaden. Dette nummer bærer temaet ‘Dansk Sommer’ og gemmer på intet mindre end 35 skønne sommer opskrifter. I magasinet finder du blandt andet opskriften på 3 forskellige slags is, 5 friske cocktails med mørk rom og vores faste madplan med temaet ‘mormormad’. Du finder magasinet på www.gadtoftvisholm.dk  eller via Paperturn.

Dette nummer har som noget nyt også på et interview med kagepersonligheden Ditte Julie Jensen, som til hverdag producerer kager, opskriftsbøger og andre kreative projekter. Ditte Julie deler ud af sine sommeroplevelser som barn, men også om hendes fremtidig planer og coronakrisens påvirkning af hendes virksomhed. Du finder interviewet med Ditte Julie HER.

Jeg glæder mig allerede til at dele næste nummer med jer. Næste nummer udkommer d. 1 september og bærer temaet ‘Det Vegetariske Efterår’. Magasinet er derfor 100% frit for alt slags kød, fisk og skaldyr. I magasinet kommer blandt andet en guide til morgenmad på farten, 5 opskrifter på grød i alle afskygninger og et interview med Henrik som er CEO hos det veganske fødevaremærke Naturli’. Så stay tuned og følg med!

Gadtoft & Visholm er for mig en drøm som er gået i opfyldelse. Hvert sekund jeg bruger på magasinet er en fornøjelse, og der er intet andet jeg hellere ville lave. Hjælp mig med at holde vores drøm i live, og spred budskabet til alle de madglade mennekser du har omkring dig. HUSK at følge med på @gadtoftvisholm Instagram hvor vi dagligt deler ud af vores hverdag på redaktionen, konkurrencer og eksklusive opskrifter. I sidste uge kunne vores følgere blandt andet vinde den mørke rom fra A.H. Riise, som vi har brugt i dette nummer til cocktails.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FULDKORNSTÆRTE MED 3 SLAGS LØG