PÅSKEMUFFINS MED CITRON OG BLÅ BIRKES

1 ÅR EFTER MADDYSTEN

1 år efter Maddysten 2019 på DR1

I dag er det lige præcis ét år siden, at min mor, lillebror og jeg vandt Maddysten 2019 på DR1. Der er sket så meget siden da, og jeg har kæmpet med næb og klør for, at kunne opnå min drøm. Min drøm om at leve af at lave mad, og sprede madglæde til folk omkring mig. I dag er den drøm for alvorlig blevet realiseret, og jeg er sprunget ud som selvstændig.

Jeg har i samarbejde med min partner, Nikoline Visholm, lavet et gratis madmagasin, som er 100% sponsoreret af annoncer og kampagner. Det er et magasin som er fyldt med inspiration, hjemmelavet mad og lækre råvarer.

For os spiller økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed en vigtig rolle. Vi er meget fokuseret på de råvarer vi bruger, og det er vigtigt for os at vide, hvor de kommer fra. Vi er nemlig taknemmelige for det enorme spisekammer vi til daglig har til rådighed, og ønsker at behandle det med den størst mulige respekt. Det er en vison, som vi håber, at kunne dele med alle vores fremtidige samarbejdspartnere. Vi har gjort os simpelthen så umage med vores første nummer som bærer temaet ‘BÆREDYGTIGHED’, og vi er meget stolte af det færdige resultat.

Nu glæder vi også bare til at gå i gang med næste nummer, som udkommer d. 1 juli 2020.  Jeg håber så inderligt, at du har lyst til at læse med. Du finder vores første nummer af Gadtoft & Visholm lige HER.

Foto: Sanne Christophersen 

Foto: Sanne Christophersen

2 kommentarer

 • CK

  Det er vanvittig flot og meget inspirerende og HOLD OP, hvor er det beundringsværdigt at I kreerer det hele som gratis/frit tilgængelig ! Fortsæt endelig – jeg er allerede fast loyal følger ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gadtoft

   Kære Camilla,

   Tusind mange gange tak for de rosende ord, de varmer virkelig😍

   Knus fra
   Karen-Elisabeth

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKEMUFFINS MED CITRON OG BLÅ BIRKES