LAKSETÆRTE MED LØG OG PARMESANOST

VEGANSKE HINDBÆRSNITTER

De skønneste veganske hindbærsnitter med syltetøj og glasur

Hindbærsnitter var min absolutte yndlings kage hos bageren da jeg var barn. Jeg kunne altid klemme en hindbærsnitte ned, og jeg elskede når familien gik tur mod den lokale bager. Vores bager havde nemlig de bedste hindbærsnitter jeg nogensinde har smagt, og jeg har forsøgt at gøre kunsten efter. Denne opskrift er på veganske hindbærsnitter, men det smages på ingen måde. Jeg glæder mig til, at I skal prøve opskriften. Rigtig god fornøjelse.

Er du i humør til flere veganske lækkerrier? Du finder opskriften på veganske peanutbuttercups HER.

Det skal du bruge

8-10 veganske hindbærsnitter // 1 time og 30 minutter // mellemsvær opskrift

Vegansks mørdej

  • 260 g hvedemel
  • 75 g flormelis
  • 150 g vegansk smørblok
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 spsk. vand

Du skal også bruge

  • 150 g flormelis
  • Lidt koldt vand
  • Hindbærsyltetøj

Sådan gør du

Bland vaniljesukker, flormelis, vegansk smør, bagepulver og hvedemel sammen. Ælt dejen smidig med hænderne, og tilsæt til sidst vand. Når dejen er lind, pakkes den ind i husholdningsfilm, og lægges på køl i omkring 20 minutter (gerne længere).

Del den afkølede mørdej i 2 klumper, og stryg flormelis ud på bordpladen. Rul mørdejsklumperne ud til 2 rektangler, som ca. er 0,3 mm tykke. Bag dem herefter i 10 minutter på 180°C alm. ovn. Du kan bage begge bradepander med udrullet mørdej på samme tid, men det er en god ide, at bytte om på pladerne når halvdelen af bagetiden er gået. Herefter skal mørdejsbundene køles helt ned på en bagerist.

Når bundene er kølet ned, er det tid til at samle de veganske hindbærsnitter. Spred hindbærsyltetøj på den ene mørdejsbund, og læg herefter den anden over. Smør med glasur, og pynt eventuelt med friske hindbær eller krymmel. Lad glasuren størkne helt, og skær herefter hindbærsnitterne ud. Jeg skærer også kanterne til, så hindbærsnitterne får et flot snit. Herefter er de klar til servering. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAKSETÆRTE MED LØG OG PARMESANOST