VEGETARISK FLAMMKUCHEN MED ROSMARIN

3 DAGE MED FISK OG SKALDYR PÅ BUDGET

3 skønne dage med fisk og skaldyr på budget

Fisk er sundt, fisk er lækkert og fisk er vigtigt for kroppen. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi som minimum spiser fisk og skaldyr 2 gange om ugen. Med min nye madplan bliver det en realitet, da I kan kombinere disse 3 lækre fiskeretter med familiens madplan for ugen. Fisk og skaldyr har det med at være lidt dyrt nogle gange, men jeg synes faktisk at det er lykkedes mig, at lave madplanen budgetvenlig alligevel. Madplanen er nemlig lavet til 4 personer denne gang, og koster maksimum 273 kroner. Det betyder altså, at de 3 dage med fisk og skaldyr koster lige under 23 kroner pr. person om dagen. Opskrifterne indeholder både friske blåmuslinger, kulmule og varmrøget laks, og jeg glæder mig til at I skal smage.

Har du lyst til at prøve flere 3 dages madplaner? Du finder madplanen ‘3 kødfrie dage på budget – en mere miljøvenlig madplan’ HER, og du finder madplanen ‘3 dage med øko aftensmad til 2 personer for 119 kr.’ HER.

Alt fisk og skaldyr i denne guide bærer MSC mærket. Et meget vigtigt mærke når du køber fisk. Du kan læse mere om hvorfor lige HER.

Indkøbsliste

Indkøbene er fortaget i Rema 1000 (undtaget blåmuslingerne som er købt i Netto)

Du skal selv have

  • Salt og friskkværnet peber
  • Olivenolie
  • Hvedemel

Kommende opskrifter

Dag 1: Risotto med blåmuslinger, ærter og revet citronskal

Dag 2: Stegt kulmule med opbagt muslingesovs og ærtepure

Dag 3: Tærte med varmrøget laks, løg og parmesanost

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGETARISK FLAMMKUCHEN MED ROSMARIN