STEAK SALAT MED SENNEPSDRESSING

3 KØDFRIE DAGE PÅ BUDGET – EN MERE MILJØVENLIG MADPLAN


Det er så svært med kød. På den ene side synes jeg at det smager fantastisk, og på den anden side ved jeg godt, at det er super skidt for vores miljø. Egentlig tror jeg for mig, at det handler om balance. Balancen mellem at spise sund, nærende og mættende mad, der nogle gange indeholder kød, og andre gange er uden. I min kommende kødfrie madplan, er der aftensmadsretter til 3 kødfrie dage. Du kan derfor kombinere madplanen med familiens egne favoritter, og selv bestemme om menuen ellers skal stå på kødretter eller ej. Jeg har altid været glad for det italienske køkken, og det skinner igennem i den kommende madplan. Alle opskrifterne centrerer sig om skønne italienske smage, og indeholder blandt andet også klassikere som penne og pizza.

I denne madplan har jeg ikke fokuseret på økologi, men der vil alligevel være nogle økologiske produkter. Det er ganske enkelt fordi, at prisforskellen har været så lille, at jeg synes det ville være fjollet ikke, at købe produkterne økologiske. Der er aftensmad til 2-3 personer i 3 dage, og råvarerne koster i alt 149,60 kr. Altså kan aftensmaden komme helt ned på 16 kr. pr. person om dagen, og er super budgetvenlig.

Har du lyst til flere madplaner på budget? Du finder opskrifterne på 3 dage med økologisk mad til 2 personer for 119 kroner her.

Indkøbsliste til 3 kødfrie dage på budget

Indkøbene er foretaget i Rema 1000

Du skal selv have

  • Salt og friskkværnet peber
  • Olivenolie
  • Sukker

Kommende kødfrie opskrifter

Dag 1: Cannelloni med ricotta og spinat

Dag 2: Fuldkorns penne med hjemmelavet pesto og stegte svampe

Dag 3: Hjemmelavet pizza margherita med frisk basilikum og hvidløgsolie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEAK SALAT MED SENNEPSDRESSING