JORDBÆRIS MED 2 INGREDIENSER

SNACKPEBER MED CHILI CHEESE TOP FYLD

Opskrift på snackpeberfrugter med spicy chili cheese top fyld

Her kommer opskriften på en lille lækker snack du sent vil glemme. Hvis du har smagt chili cheese tops før, så ved du også, at smeltet ost og jalapenos smager fantastisk sammen. Jeg har videreudviklet lidt på konceptet, og fyld små snackpeberfrugter med chili cheese top fyldet. Retten kan serveres som appetitvækker, eller som en sidedish til en lækker middag i selvskab med dem du holder af. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du bruge

10 stk. // 25 minutter // mellemsvær opskrift

Fyldte snackpeberfrugter

  • 10 snackpeberfrugter
  • 12-15 syltede jalapenos
  • 1/2 tsk. chiliflager
  • 1-2 tsk. chili flødeost
  • 1/2 blok cheddar (125 g)

Fritering

  • 1 skål med pankorasp
  • 1 skål med mel
  • 1 æg
  • Olie til fritering

Sådan gør du

Hak jalapenos fint, og blad det sammen med flødeost, chiliflager og revet cheddar i en skål. Rør det til en forholdsvis lind creme, og smag den eventuelt til med ekstra chili. Vask dine snackpeberfrugter og tør dem grundigt. Skær dem nu halvvejs åbne (fra bunden mod toppen) med en kniv, og fyld dem med dit chili cheese top fyld. Luk snackpeberfrugterne sammen, og tør dem køkkenrulle, så der ikke sidder for meget ostefyld på siderne.

Pisk æg i en skål med en gaffel, og stil en skål med panko og en skål med hvedemel frem. Vend dine fyldte snackpeberfrugter i mel, herefter æg og til sidst pankorasp.

Kom olie i en kasserolle, og sæt komfuret på mellem varme. Tjek om din olie er varm, ved at stikke en tandstik ned i olien. Syder og bobler det omkring tandstikken, er olien klar til fritering.

Friterer de fyldte snackpeberfrugter 2-3 af gangen. Lad dem blive i olien, til pankoen begynder at blive gylden brun. Fisk herefter peberfrugterne op, og læg dem på lidt køkkenrulle. Når alle peberfrugterne er friteret, er retten klar til servering. Velbekomme.

Lyst til flere spændende madprojekter? Find opskriften på nemme fuldkornsbagels HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JORDBÆRIS MED 2 INGREDIENSER