GREENIE MED SPINAT OG JORDBÆR

BAGUETTES MED SKINKE, MAJS OG PAPRIKADRESSING

I dag står menuen på lækre fuldkornssandwiches med skinketern, majs, gulerod, salat og paprikadressing. Det er en lækker og mættende ret, der hurtigt kan gå hen, og blive en favorit. Du undrer dig måske over hvorfor, at jeg køber majs på frost? Sagen er den, at dåsemajs indeholder en stor mængde af både salt og sukker, som ikke er nødvendigt for kroppen. Derfor køber jeg altid friske majs, eller majs på frost. Her får jeg det reneste produkt, uden for mange tilsætningstoffer og konserveringsmidler. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du bruge

2 personer // 15 minutter + 1 times trækningstid // nem opskrift

  • 1 pakke frilands skinketern
  • 1 1/2 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. paprika
  • 1 bøtte fraiche 9% (gem 2 spsk. til din ærtesuppe i morgen)
  • 2 gulerødder
  • 2 håndfulde majs
  • 1 pakke salatmix
  • 2 fuldkornsbaguettes
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Start med at marinere dine skinketern, og forberede din dressing. Kød og dressing har godt af at stå lidt, så smagen bliver mere kraftig. Kom skinketern i en skål, og vend dem i 2 spsk. paprika, salt, friskkværnet peber, olivenolie og 1 fed revet hvidløg. Sæt kødet til side, og lad det trække smag ud af ingredienserne. Riv 1/2 fed hvidløg ned i din fraiche 9%, og tilsæt 1 spsk. paprika. Smag din dressing til med salt, peber og eventuelt lidt olivenolie. Sæt dressingen på køl.

Riv gulerødder på et rivejern, og skyl din salat. Tag dine majs ud af køleskabet, og stil dem klar på køkkenbordet. Tænd ovnen på 180°C varmeluft, og læg dine fuldkornsbaguettes klar på et skærebræt. Skær enderne af dine baguettes, og gem dem til i morgen, hvor de skal bruges til hvidløgsbrød med smeltet mozzarella.

Kom dine skinketern på en varm pande, og tilbered dem i 5-6 minutter. Tilsæt en smule olivenolie mere, hvis panden bliver for tør. Mens kødet tilberedes, bages dine fuldkornsbaguettes i omkring 7 minutter. Herefter er dine sandwiches klar til at blive samlet. Halver dem på midten så i får to sandwiches, og fyld dem med salat, revet gulerod, majs, skinketern og paprikadressing. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREENIE MED SPINAT OG JORDBÆR