5 TIPS DU KAN BRUGE JULEAFTEN

MAD PÅ 30 MINUTTER: KALVECUVETTE MED MYNTEDIP OG BAGTE TOMATER

Kødet er modtaget i gave fra Leco Convenience Food.

Efter en lang dag kan det nogle gange være svært, at finde overskuddet til aftensmaden. Derfor ender det måske ofte ud i de retter vi efterhånden har siddende på rygraden. Spaghetti med tomatsovs, pizza med færdigkøbt bund eller biksemad. Jeg elsker både spaghetti, pizza og biksemad, men nogle gang må man gerne forkæle sig selv lidt. Med kødprodukter fra Möllers, kan du pludselig nå det hele, og så på den halve tid. Kødet er nemlig sous vide behandlet, og det betyder, at det allerede er tilberedt i et vandbad over flere timer. Det betyder også, at du kan få mørt og saftigt kød, der næsten ingen tilberedningstid kræver for dig. Det jeg synes er aller fedest ved Möllers produkter er, at der ingen tilsætningsstoffer er i. Dit kød er udelukkende krydret med salt og peber. Og dét er sød musik i mine ører.

Det skal du bruge

2 personer // 30 minutter // nem opskrift

  • 1 sous vide kalvecuvette fra Möllers
  • 4 fed hvidløg
  • En buket frisk timian
  • Olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber
  • 10-15 cherrytomater på stilk
  • 2 dl. ymer (kan erstattes med skyr, creme fraiche eller græsk yoghurt)
  • 1 håndfuld frisk mynte

Sådan gør du

Krydder din kalvecuvette med en god håndfuld salt, og en masse friskkværnet peber. Kom olivenolie på en varm pande, og brun kødet af i 5 minutter. Halver 3 fed hvidløg og læg dem på panden med en håndfuld frisk timian. Dette vil give en dejlig smag til kødet. Når kalvecuvetten er brunet af, skal den i ovnen i 20 minutter på 185°C varmeluft. Hvis din pande kan gå i ovnen, kan du lade stegen blive på den (HUSK grydelapper når du tager den ud igen), ellers kan du lægge den i et ildfast fad.

Kom lidt olivenolie på dine cherrytomater og læg dem på et stykke bagepapir. Når stegen har 15 minutter tilbage i ovnen, sættes tomaterne ind. Stegen og tomaterne vil være færdige på samme tid.

Hak mynte fint, og vend det i din ymer. Pres ligeledes et fed hvidløg i, og smag dippen til med salt og friskkværnet peber. Når kødet og tomaterne er færdige i ovnen, er retten klar til servering. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 TIPS DU KAN BRUGE JULEAFTEN