ASPARGES MED SERANOSKINKE OG HJEMMELAVET HOLLANDAISE

SWEET POTATO FRIES MED AVOCADODIP

I dag bestod min frokost af ovnbagte sweet potato fries, med en cremet avocadodip til. Det er en super simpel ret, og opskriften er perfekt, hvis du gerne vil lave en sund og hurtig frokost. De sprøde fritter og den cremede dip kan også være et fantastisk supplement til en saftig kyllingeburger.

Opskrift

2 personer // 30 minutter // nem opskrift

  • 2 store søde kartofler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 avocadoer
  • 1 stængel bladselleri
  • Saften fra 1/2 lime
  • 2 spsk. skyr eller creme fraiche 9%
  • Salt og friskkværnet peber
  • Evt. paprika og cayennepeber

Sådan gør du

Sæt oven på 200°C varmeluft. Skræl de søde kartofler, og skær dem i den ønskede tykkelse. Vend dem herefter i olivenolie, salt og de ønskede krydderier. Jeg bruger paprika og cayennepeber. Sæt fritterne i midten af ovnen og giv dem omkring 20 minutter.

Blend avocado, skyr, bladselleri og limesaft. Jeg bruger en mini foodprocessor, da jeg gerne vil have dippen cremet. Min foodprocessor er fra OBH Nordica, og den kan købes her. Ønsker du et mere rustikt udtryk, kan du hakke bladsellerien fint, og mose avocadoerne med en gaffel. Når den ønskede konsistens er opnået, skal dippen smages til med salt og peber. Opskriften giver ca. 2 dl. avocadodip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASPARGES MED SERANOSKINKE OG HJEMMELAVET HOLLANDAISE