HJEMMELAVET CHILIMAYO

PÅSKEMUFFINS MED CITRON OG BLÅ BIRKES

Det kan godt være, at påsken er aflyst i år.. men det stopper altså ikke mig fra, at lave lidt lækkert til kollektivet herhjemme. Jeg tror noget af det vigtigste i disse tider er, at holde så godt fast i hverdagen som det er muligt. Derfor har jeg i dag kastet mig ud i et lille hyggeprojekt. En omgang nemme påskemuffins med citron og blå birkes. Jeg har pyntet mine påskemuffins med syrlig smørcreme og fine små æg, men du kan pynte med lige præcis det du vil. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du bruge til dine påskemuffins

12 muffins // 1 time // nem opskrift

  • 180 g rørsukker
  • 180 g blødt smør
  • 3 økologiske æg
  • 250 g hvedemel
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 knivspidssalt
  • Saft og skal fra 1 økologisk citron
  • 1/2 dl blå birkes

Du skal også bruge

  • 200 g flormelis
  • 100 g blødt smør
  • Saft fra 1/2 økologisk citron
  • Små påskeæg til pynt

Sådan gør du

Pisk sukker og smør sammen, og tilsæt et æg af gangen. Kom blå birkes, bagepulver, vaniljesukker og salt i dejen, og tilsæt revet citronskal og saft i dejen. Rør forsat, mens melet tilføres lidt efter lidt. Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem på 175°C varmluft i 30 minutter.

Lad dine citronmuffins køle ned, mens smørcreme forberedes.

Pisk blødt smør med flormelis og saft fra en citron. Kom smørcreme på en sprøjtepose, og sprøjt små reder på de afkølede citronmuffins. Pynt med påskeæg og server dine muffins til familie, vennerne eller en du holder af. Velbekomme.

2 kommentarer

  • Hvor ser de lækre ud – jeg er som udgangspunkt fan, når det kommer til bagværk, der indeholder citron, så disse må på vores bageliste.. tak for inspiration…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gadtoft

      Kære Jette,
      Skønt at høre – rigtig god påske til dig🐣

      Knus fra
      Karen-Elisabeth

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMELAVET CHILIMAYO