KYLLINGEBRYSTER I PARMESANSAUCE

JORDBÆRIS MED 2 INGREDIENSER

Den lækreste jordbæris med kun 2 ingredienser

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Jeg elsker nemme opskrifter med få ingredienser, og har derfor eksperimenteret lidt med nogle forskellige slags is. Jeg er kommet frem til opskriften på en sød, cremet og lækker jordbæris, som udelukkende indeholder frosne jordbær og kondenseret mælk. Syren fra jordbærene og sødmen fra den kondenserede mælk skaber den perfekte balance, og en super lækker jordbæris.

Isen kan ikke gå under betegnelsen ‘sund’, da der er meget sukker i kondenseret mælk. Dog er der kun 420 kalorier i hele portionen, og det kan derfor være et fint alternativ til jordbærflødeisen. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du bruge

2 portioner // 5 minutter // nem opskrift

  • 250 g frosne jordbær
  • 5 spsk. kondenseret mælk

Sådan gør du

Blend frosne jordbær med kondenserede mælk i en blender. Server jordbærisen med det samme, eller kom den på frys i en opbevaringsbøtte. Jordbærisen kan serveres så snart den tages ud af fryseren. Velbekomme.

I humør til flere nemme desserter? Find opskriften på sunde peanutbutter cups HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KYLLINGEBRYSTER I PARMESANSAUCE