VEGANSK SMOOTHIE BOWL MED TROPISKE SMAGE

ONE POT NUDELSUPPE OG LE CREUSET KONKURRENCE

Opskrift på lækker nudelsuppe med tigerrejser, chili og forårsløg

Jeg er vild med one pot opskrifter. De er super gode i hverdagen, hvor det gerne må gå lidt stærkt. Indtil nu har jeg mest af alt eksperimenteret med one pot pasta, og nu er det tid til at prøve noget nyt. Derfor er denne opskrift med et touch af asiatiske smage. Det er en asiatisk one pot nudelsuppe med blandt andet tigerrejer, chili og kokosmælk, og det bedste af det hele.. Alle ingredienserne skal i suppen på samme tid. 

Når jeg laver one pot pastaopskrifter, bruger jeg altid mine gryder fra Le Creuset. Jeg elsker at lave mad i de gryder, og nyder også virkelig deres udseende. Jeg sætter pris på det visuelle i min mad, og der gør gryderne mig altid dét ekstra tilfreds med det endelige resultat. Jeg vil for første gang lave en konkurrence for jer, hvor I har mulighed for at vinde en stor Le Creuset gryde, som jeg helt selv har valgt. Gryden er i den mest fantastiske petroleumsblå farve, og har en værdi af 2000 kroner. For at deltage i konkurrencen, skal du følge mig og Le Creuset på Instagram. Du skal like konkurrencebilledet med gryden, og tagge dem du vil lave mad til, i din helt nye gryde. Konkurrencen starter i dag d. 03/02 2020, og slutter den 10/02 2020. Tirsdag den 11/02 2020 finder jeg en vinder. Jeg glæder mig meget til, at overrække den fantastiske gryde til en af jer. Det eneste der ærger mig er, at jeg ikke selv kan vinde den. Held og lykke.

Det skal du bruge

4 personer // 15 minutter // nem opskrift

 • 250 g fuldkornsnudler
 • 200 g rå tigerrejer
 • 3 forårsløg
 • 100 g champignon
 • 1/2 stærk rød chili
 • 3 gulerødder
 • 1 dåse kokosmælk
 • 1,5 L fiskebouillon
 • Saften fra 1 limefrugt
 • 3 håndfulde bønnespirer
 • 4 cm revet ingefær
 • 2 fed hvidløg
 • 2 spsk. rød karry paste
 • 3-4 spsk. fiskesauce
 • 1-2 spsk. soyasauce

Sådan gør du

Snit gulerødder, forårsløg, champignon, rød chili og hvidløg fint. Riv ingefær og vask dine bønnespirer. Kom alle ingredienserne i en stor gryde, og hæld fiskebouillon og kokosmælk over. Lad suppen koge under låg til nudlerne er tilberedte og rejerne er lyserøde. Det tager omkring 5-8 minutter. Smag til sidst nudelsuppen til med ekstra fiskesauce, limesaft og soyasauce. Herefter er retten klar til servering. Velbekomme.

Er du i humør til mere asiatisk mad? Find opskriften på stærk nudelsalat med oksekød HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSK SMOOTHIE BOWL MED TROPISKE SMAGE