CREME BRULEE MED 4 INGREDIENSER

VEGANSK SMOOTHIE BOWL MED TROPISKE SMAGE

Smoothie bowls vil altid være en af mine foretrukne morgenmadsretter. De er forfriskende, og jeg synes, at det er en god måde at snige ekstra fibre ind i hverdagen. Denne smoothie bowl er inspireret af lidt tropiske smage. Den indeholder blandt andet banan, mango og kiwi, og er toppet med kokosflager. Den veganske soya-yoghurt giver en god fylde til retten, og sørger for en god mæthedsfornemmelse. Du kan derfor føle dig længe mæt, og det er skønt, hvis du har en lang dag i vente. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du bruge

1 smoothie bowl // 10 minutter // nem opskrift

  • 1 banan
  • 10 tern frossen mango (2 små håndfulde)
  • 2 frosne kiwifrugter i tern
  • 3-4 spsk. neutral soya-yoghurt (jeg bruger ‘Spir’ fra Netto)
  • 1-2 spsk. ahornsirup

Topping

  • 2 spsk. chiafrø
  • 1 spsk. tørret kokos
  • 1/4 banan i skiver
  • 1/4 mango i skiver

Sådan gør du

Blend banan, kiwi, mango, soyayoghurt og ahornsirup. Ønsker du en mere frossen konsistens, kan du også bruge frosne bananer. Anret din cremede smoothie bowl i en skål, og drys med din ønskede topping. Jeg har pyntet min med chiafrø, tørret kokosflager, frisk banan og mango. Herefter er retten klar til servering. Velbekomme.

Tip: Spiser du ikke vegansk, kan du erstatte ahornsirup med honning.

Har du lyst til flere lækre smoothies? Find opskriften på en lækker og frisk ‘Greenie’ HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CREME BRULEE MED 4 INGREDIENSER