PEANUTBUTTERCUPS - EN SUNDERE SNACK MED KUN 3 INGREDIENSER

GREENIE MED SPINAT OG JORDBÆR

En greenie er jo egentlig bare en smoothie, hvor der tilsættes grøntsager og ikke kun frugt. Jeg synes at frossen spinat er bedst, da det er mildt i smagen og samtidig også kan købes økologisk og billigt på frost. Det skønne er, at du får sneget sunde grøntsager med gode fibre, ned i en cremet og lækker smoothie. Du kan derfor med fordel lave opskriften til morgenmad eller mellemmåltid, hvis du gerne vil holdes mæt og frisk i længere tid. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du bruge

1 greenie // 5 minutter // nem opskrift

  • 1 banan
  • 80 g frosne jordbær
  • 6 kugler frossen spinat
  • 1 spsk. honning
  • 5 spsk. skyr
  • 6 mandler

Sådan gør du

Blend banan, frosne jordbær, frossen spinat, mandler, skyr og honning. Ønsker du en mere frossen konsistens, kan du også bruge frosne bananer. Pynt herefter din greenie med din yndlings topping. Eksempelvis mandler, frosne bær, chiafrø eller hjemmelavet granola. Nyd din cremede greenie i en skål, eller tag den med på farten i en glasflaske. Velbekomme.

Lyst til flere lækre smoothies? Find opskriften på vegansk smoothie bowl HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEANUTBUTTERCUPS - EN SUNDERE SNACK MED KUN 3 INGREDIENSER