VEGANSK ONE POT PASTA MED TOMAT, GULEROD OG CHILI

PEANUTBUTTERCUPS – EN SUNDERE SNACK MED KUN 3 INGREDIENSER

De lækreste peanutbuttercups – en sundere snack

Selvom jeg prøver at spise så sundt som jeg kan, er det tit, at min søde tand plager mig. Det er også tit, at jeg giver efter, og ender med at spise noget usundt. Der skal så lidt til, at ødelægge en god og sund periode, og det er jeg træt af. Derfor har jeg lavet disse nemme snacks, der langt fra er lige så usunde som slik, chips eller kage. Der er meget fedt i disse peanutbutter cups, men det er det sunde fedt fra nødderne. Peanutbutter indeholder masser af E-vitamin, kalium, jern, protein, fibre, antioxidanter og enkeltumættede fedtsyrer. Kan du bare holde dig til at spise en peanutbutter cup om dagen, er det så meget bedre for kroppen, end tomme kalorier, farvestoffer og raffineret sukker. God fornøjelse.

1 peanutbutter cup indeholder ca. 130 kalorier.

Det skal du bruge

10 peanutbutter cups // 30 minutter // nem opskrift

 • 1 banan
 • 200 g mørk chokolade (jeg bruger 85%)
 • 10 spsk. peanutbutter

Tip: Drys eventuelt med lidt flagesalt.

Sådan gør du

Smelt 100 gram mørk chokolade over et vandbad, og fordel det i bunden af 10 muffinforme. Skær nu din banan i 10 stykker, og fordel dem ud i muffinsformene. Læg dem i midten af den smeltede chokolade, og tryk dem forsigtigt lidt ned. Sæt nu dine muffinsforme på køl, og vent til chokoladen er størknet. Lun nu din peanutbutter forsigtigt op, så den bliver mere flydende i konsistensen. Fordel den herefter ud i de 10 muffinsforme, og sæt dem endnu en gang på køl. Smelt nu 100 g mørk chokolade, og fordel det i de 10 muffinsforme, så chokoladen dækker peanutbutteren. Sæt nu dine peanutbutter cups kort på frys, så peanutbutteren ikke klistrer til dine muffinsforme. Tag dem herefter ud af deres forme, og opbevar dem i køleskabet. Nyd en cup næste gang sukkertrangen slår til. Velbekomme.

I humør til flere sunde alternativer? Find opskriften på sundt bananbrød HER.

6 kommentarer

 • Glæder mig virkelig til at lave dem til børnebørnene som kommer i weekenden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gadtoft

   Hvor lyder det bare hyggeligt. Rigtig god fornøjelse☺️

   Knus fra
   Karen-Elisabeth

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den kombi slår aldrig fejl – rydder bare hele portionen, når jeg laver sådan en omgang 😀 De er farligt gode.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gadtoft

   Nej, det kan virkelig noget😍 Det er også svært at modstå!

   Knus fra
   Karen-Elisabeth

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tror ikke, at jeg kan nøjes med en 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gadtoft

   Nej, det er en øvelse i sig selv😂

   Knus fra
   Karen-Elisabeth

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSK ONE POT PASTA MED TOMAT, GULEROD OG CHILI