HONNINGBOMBER

BOUNTYKUGLER MED KUN 3 INGREDIENSER

Det er jul og vi har meget at se til. Selvom vi gerne vil have lækker konfekt, behøver det ikke være så besværligt. Disse bountykugler er super nemme at lave, og så kræver de kun 3 ingredienser. Jeg laver mine med mørkt chokolade, da jeg synes at de ikke bliver lige så søde i smagen. Går du efter den helt originale bountysmag fra den lækre chokoladebar vi alle kende, skal du lave dine kugler med lys chokolade i stedet for. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du brug

30 bountykugler // 40 minutter // nem opskrift

  • 200 g kokosmel
  • 270 g kondenseret mælk
  • 300 g mørk chokolade

Sådan gør du

Bland kokosmel med kondenseret mælk, og sørg for at alle kokosstykker er dækket med den cremede mælk, så kuglerne hænger sammen når de skal rulles. Kom kokosblandingen i en lufttæt beholder, og sæt den på køl i 30 minutter, gerne længere.

Rul kokosblandingen til små runde kugler. De hænger bedst sammen, hvis du klemmer godt til, så alt unødvendig luft forsvinder. Bountykuglerne skal være små og tætte i konsistensen, så vi er ikke interesseret i, at der er for meget luft i.

Hak alt chokoladen fint, og smelt 2/3 over et vandbad. Når chokoladen er smeltet tages den af vandbadet, og hældes den over den sidste usmeltede del chokolade i en skål. Der skal nu røres i chokoladen indtil den er smeltet helt, og til der ikke er flere chokoladeklumper i. Det kan godt taget lidt tid, så vær tålmodig. Vend nu bountykuglerne i den smeltede chokolade, og læg dem efterfølgende på en bagerist eller lignende, hvor overflødig chokolade kan glide af. Når chokoladen er størknet, er bountykuglerne klar til servering.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HONNINGBOMBER