HAVREGRYNSKUGLER MED MØRK ROM

JULECOCKTAIL MED KLEMENTIN, INGEFÆR OG TIMIAN

Det er blevet tid til endnu en lækker julecockail. Denne gang med skønne smage fra blandt andet hjemmepresset klementinjuice, ginger beer og frisk timian. Cocktailen sørger både for syre fra klementinjuice, men samtidig varmer den også med tonerne af ingefær fra ginger beer. Det er derfor en helt perfekt julecocktail, til en kold december aften. Vil du gøre din cocktails endnu mere julet, kan du pynte dem med en lille håndfuld granatæblekerner. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du bruge

6 cocktails // 20 minutter // nem opskrift

  • 24 cl vodka
  • 6 dl ginger beer
  • 9 dl friskpresset klementinjuice (kan erstattes med klementinjuice fra Innocent)
  • Isterninger
  • 6 timiankviste
  • 6 stjerneanis

Sådan gør du

Start med at juice dine klementiner. Ejer du ikke en juicer, kan du sagtens presse saften fra klementinerne selv. Halver klementinerne på midten, og brug eventuelt en gaffel til at hjælpe saften ud. Si herefter klementinsaften, så frugtkødet ikke kommer med. Kom juicen på køl, hvis dine cocktails ikke skal serveres med det samme.

Find 6 glas, og kom isterninger i først. Hæld herefter vodka i glassene, og fordel den friskpressede klementinjuice i de 6 glas. Hæld til sidst ginger beer til glassenes top, og pynt hver cocktail med en kvist af timian og en stjerneanis. Dine julecocktails er nu klar til servering. Velbekomme.

Mangler du inspiration til andre julecocktails? Find opskriften på gin-cocktails med hjemmelavet granatæblesirup HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAVREGRYNSKUGLER MED MØRK ROM