VILDLAKS MED BRUNET CITRONSMØR OG PERSILLE KARTOFLER

SPAGHETTI MED BACON, ÆRTER OG SOYAFLØDESOVS

Så blev det dag 3, og derfor også den sidste omgang økologiske aftensmad i denne omgang. Er du overrasket over hvor billigt det kunne gøres, eller har du allerede helt tjek på den slags? Jeg synes i hvert fald, at det har været så skønt med alle de billeder og beskeder i har sendt til mig. Så tusind tak for det. I dag står menuen på spaghetti, som er en af de bedste ingredienser at bruge, hvis man gerne vil spare penge. Det er både billigt og så mætter det rigtig godt. Selv elsker jeg retter med spaghetti, og spiser det i hvert fald en eller to gange om ugen. Denne opskrift er med en lækker soyaflødesovs og med et lille hint af bacon. Baconen skal mest af alt bruges som en smagsgiver, og du skal derfor kun bruges den lille rest der er tilbage fra dag 1, hvor du lavede brændende kærlighed. Rigtig god fornøjelse.

Det skal du bruge

2 personer // 20 minutter // nem opskrift

  • 250 g fuldkorns spaghetti
  • 1 økologisk løg
  • 1 fed økologisk hvidløg
  • 2 dl økologiske ærter
  • 20 g økologisk bacon
  • Skræl og saft fra 1/2 citron
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olivenolie
  • 250 ml soyafløde

Sådan gør du

Kom vand i en gryde og salt det godt. Tilsæt spaghetti når vandet koger, og lad det koge i 7 minutter, så det næsten er færdigkogt. Husk at røre rundt i gryden, så den ikke koger sammen i klumper. Hæld vandet fra den færdigkogte spaghetti, og stil den til side.

Mens spaghettien koger, hakkes løg og hvidløg fint og svitses på en varm pande med olivenolie og bacon. Efter 3-4 minutter tilsættes de frosne ærter, og fyldet svitses i yderligere 2 minutter. Tilsæt nu soyafløde, og smag flødesovsen til med citronsaft, revet citronskal, salt og friskkværnet peber.

Kom flødesovsen ned i gryden til den lun spaghetti, og vend det sammen i gryden i 1 minut. Varme for komfuret er ikke nødvendigt i denne proces, da flødesovsen er meget varm, og spaghettien lun. Herefter er retten klar til servering. Velbekomme.

Find indkøbsliste til de to andre økologiske aftensmadsretter HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILDLAKS MED BRUNET CITRONSMØR OG PERSILLE KARTOFLER