GROV TÆRTE MED BACON, PORRE OG CHAMPIGNON

3 DAGES ØKO AFTENSMAD TIL 2 PERSONER FOR 119 KR.

Julen nærmer sig, og især som studerende er det en tid, hvor pengene er små. Der er mange eksamener, og derfor er det svært både at finde tid til studie og arbejde ved siden af. Selv har jeg været studerende i mange år, og blev bachelor i kommunikation i sommer. Selvom jeg ikke studerer lige nu, arbejder jeg rigtig meget på at udvikle opskrifter. I begyndelsen er det ikke noget man kan leve af, så derfor elsker jeg, at lave skønne retter ud af billige råvarer. Selvom jeg spiser budgetvenligt, holder jeg stærkt fast i mine principper om at spise både økologiske og dyrevenligt. I forbindelse med det, har jeg udviklet en 3-dags opskrift-guide til 2 personer. Guide fokuserer på økologi og på råvarer i sæson. Det er også en af grundene til, at det er muligt, at gøre det så billigt.

Jeg håber, at du har lyst til at spise med de næste 3 dage. Alt du skal gøre er, at handle 11 skønne ingredienser ind, og så udgiver jeg en opskrift mandag, tirsdag og onsdag i den kommende uge. Du finder indkøbslisten og menuen i indlægget nedenunder. 

Indkøbsliste

Indkøbene er fortaget i Rema 1000

Du skal selv have

 • Salt og friskkværnet peber
 • Olivenolie og smør
 • Sukker
 • Eddike

Kommende opskrifter

Dag 1: Økologisk brændende kærlighed med mos, persille og syltede rødbeder

Dag 2: Økologisk skindstegt vildlaks med brunet citronsmør og persille kartofler

Dag 3: Økologisk fuldkorns spaghetti med bacon, ærter og soyaflødesovs

2 kommentarer

 • Smilla

  Lyder lækkert :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gadtoft

   Kære Smilla,

   Tusind tak. Jeg har testet alle opskrifterne, og kan bare sige, at det også smager rigtig lækkert😍

   Knus fra
   Karen-Elisabeth Gadtoft

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GROV TÆRTE MED BACON, PORRE OG CHAMPIGNON