VEGANSK SMOOTHIE BOWL MED BÆR OG HØRFRØ

ONE POT PASTA MED LAKS, SPINAT OG SVAMPE

One pot pasta er et fantastisk lækkert koncept. At man kan få en skøn og smagsfuld spaghettiret på under 20 minutter, lyder næsten for godt til at være sandt, men det er altså muligt. I denne opskrift har jeg brugt nogle af mine yndlings råvarer med inspiration fra det italienske køkken. Det har resulteret i en fantastisk spaghettiret med laks, spinat, svampe og en tomatsauce med parmesanost. Jeg kan varmt anbefale denne ret, hvis man en dag står og mangler lidt tid i køkkenet. Er du ikke til fisk, kan du nemt erstatte laksen med et andet protein, eller helt undlade det.

Opskrift

4 personer // 20 minutter // nem opskrift

 • 400 g fuldkorns spaghetti
 • 200 g vildlaks
 • 2 fed hvidløg
 • 10 cherrytomater
 • 100 g svampe
 • 1 stor håndfuld spinat
 • 2 spsk. olivenolie
 • 1 spsk. oregano
 • 1 dåse flåede tomater (400 g)
 • 0,8 L grøntsagsboullion
 • 1 tsk. salt
 • Friskkværnet peber
 • 100 g revet parmesanost til pynt

Sådan gør du

Kom alle rettens ingredienser i en stor gryde, og bring gryden i kog. Sørg for at skære laksen i store stykker, så den ikke bliver kogt tør. Når sovsen koger, skal der røres i 10-12 minutter, indtil spaghettien er kogt færdig. Den må gerne have lidt bid, altså være ‘al dente’, med pas på den ikke bliver overkogt. Anret herefter i skåle, og eventuelt med friskrevet parmesanost på toppen. Retten kan serveres med et lunt stykke brød, eller en frisk tomatsalat. Velbekomme.

Er du glad for hurtige spaghettiretter? Du finder opskriften på spaghetti med tomatsovs lige HER. Helt perfekt til en hurtig og budgetvenlig aftensmad, og til frokosten dagen efter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSK SMOOTHIE BOWL MED BÆR OG HØRFRØ