ASIATISK PORK BOWL MED SESAM, INGEFÆR OG CHILI

SUNDE BANANPANDEKAGER UDEN SUKKER OG GLUTEN

Modne bananer har en helt særlig sødme i sig, og de er derfor fantastiske som erstatning for sukker i desserter. Jeg er vild med disse pandekager, da de giver mig mulighed for, at spise noget der smager syndigt, men som overhovedet ikke er det. I denne opskrift er der hverken tilsat sukker eller gluten, og der er et højt indhold af protein fra æg og fuldkornsrismel. Du kan derfor spise en stor portion med god samvittighed. Velbekomme!

Find opskriften på ‘Sundt bananbrød med fuldkorn og hasselnødder’ HER.

Opskrift

10-12 stk. // 25 minutter // nem opskrift

  • 2 bananer
  • 3 æg
  • 1/2 dl fuldkornsrismel (glutenfri havregryn kan også bruges)
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • Korn fra 1/4 vaniljestang
  • 1 knivspids flagesalt
  • Skallen fra 1/2 økologisk citron
  • Kokosolie til stegning
  • Blomsterhonning

Sådan gør du

Mos bananer med en gaffel, og pisk dem sammen med æggene. Rør rismel, vaniljekorn, flagesalt og bagepulver i bananpandekagedejen, og riv til sidst skallen fra 1/2 økologisk citron i. Varm en pandekagepande op, og kom 1 tsk. kokosolie på. Når olien bruser, hældes dejen på. Der kan bages 1-3 bananpandekager af gangen, men sørg for at holde afstand, så de ikke vokser sammen.

Du kan toppe dine pandekager med mange lækre og sunde råvarer som eksempelvis blåbær, nødder og kokosflager. Selv topper jeg mine pandekager med blomsterhonning og hakkede hasselnødder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASIATISK PORK BOWL MED SESAM, INGEFÆR OG CHILI