GUIDE: EN SUNDERE AFTEN MED GÆSTER (PÅ BUDGET)

PITA KEBAB MED SPINAT, HVIDLØGSDRESSING, TOMAT OG RØDLØG

Kebab smager bare hammer lækkert, og nu er supermarkederne også begyndt at forhandle kødet. Det er en super nem og overskuelig ret og jeg synes, at der er noget hyggeligt over, at samle sit helt eget pitabrød. Det er en sjov og skøn ret, der både egner sig til aftensmad og madpakker. Er du til den stærke udgave, kan du altid komme en lækker chilisauce i dit pitabrød.

Opskrift

4 pitabrød // 20 minutter // nem opskrift

  • 4 pitabrød
  • 1 pose kebab
  • 80 g salat (jeg bruger spinat)
  • 1/2 agurk
  • 10-12 cherrytomater
  • 1 rødløg
  • Hvidløgsdressing (jeg bruger ‘ØGO’ fra Netto)
  • Chilisauce (hvis du kan lide det)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°C varmeluft, og bag pitabrødene i  5 minutter, når ovnen er blevet varm. Kom den frosne kebab på en mellemvarm pande, og svits det i 6-8 minutter. Du behøver ikke tilsætte fedtstof på panden, da kødet indeholder en forholdsvis høj fedtprocent. Mens kødet varmes på panden, skal grøntsagerne forberedes. Skyl salat og skær agurk, tomat og rødløg i skiver.

Pita kebabben samles med kød, grøntsager og dressing, og er klar til servering.

Tip: Hvis du laver din pita kebab til madpakken, vil jeg råde dig til, at have dressingen i et bæger ved siden af. På den måde undgår du, at dit pitabrød bliver fugtigt, og falder fra hinanden. 

1 kommentar

  • Tina

    Pitabrød er perfekte til madpakken. Ken og Mark fik det meget ofte med, og det var altid en succes. De fik frosne ærter i, hvilket gjorde, at den holdt sig frisk i skoletasken.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: EN SUNDERE AFTEN MED GÆSTER (PÅ BUDGET)