CITRONMUFFINS MED BRÆNDT LIMEMARENGS (UDEN GASBRÆNDER)

MELONSALAT MED PARMASKINKE, RUCCOLA OG AVOCADO

Melon og parmaskinke har altid været været gode venner. De gør noget godt for hinanden, og bringer gode sommerminder frem hos de fleste. Jeg holder meget af sammensætningen, og laver den tit som en hurtig forret, hvis jeg får gæster på besøg. I denne opskrift har jeg tilført lidt flere råvarer til retten, så man får en bedre mæthedsfornemmelse. Salaten kan både serveres som en forret, men den ville også smage fantastisk som sidemand til et stykke grillet kyllingebryst eller marinerede kyllingespyd.

Find opskriften på marinerede kyllingespyd HER.

Opskrift

1 stor salat // 20 minutter // nem opskrift

  • 1/2 cantaloupe melon
  • 100 g parmaskinke
  • 70 g ruccola
  • 1/2 avocado
  • Friskkværnet peber
  • 1 spsk. Olivenolie

Sådan gør du

Skyl ruccolasalat, og læg den som en bund på dit serveringsfad. Skær melonen i mundrette stykker, eller brug en melonudskærer som former frugten til de smukkeste runde kugler. Fordel melonkuglerne sporadisk på salatfadet, så det ser lidt tilfældigt ud. Læg nu parmaskinken på salaten, og pynt af med skiver af avocado. Hæld til sidst olivenolie over salaten og drys med friskkværnet peber. Salaten er nu klar til servering.

Tip: Får du gæster og vil gerne portionsanrette? Så udvælg nogle smukke tallerkener, og anret direkte på dem. Opskriften svarer til to portionsanretninger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CITRONMUFFINS MED BRÆNDT LIMEMARENGS (UDEN GASBRÆNDER)