PIZZA PART 2: SÅDAN LAVER JEG PIZZA

MAD PÅ 15 MINUTTER: SPAGHETTI MED TOMATSOVS

Spaghetti med tomatsovs er en af min absolutte yndlingsretter, når jeg er træt, og det bare skal gå super stærkt. Det overrasker mig hver gang, at så få ingredienser kan smage af så meget. Opskriften er inspireret af en ret,  jeg fik serveret, da jeg var lille. Det var sådan en gul købe-boks der hed ‘Miracoli’. Selvom ‘Miracoli’ helt sikkert var fyldt med alverdens e-numre, og ikke indeholdte hverken økologiske råvarer eller fuldkorn, ja så smagte det simpelthen bare så lækkert. Har du nogensinde smagt ‘Miracoli’ før? – Så tror jeg i hvert fald, at du vil holde lige så meget af denne ret, som jeg gør. Retten kan også laves med hakket oksekød, så det bliver en spaghetti bolognese. God fornøjelse.

Opskrift

2 personer // 15 minutter // nem opskrift

  • 250 g spaghetti
  • 140 g tomatpuré
  • 1/2 fed hvidløg
  • 1 1/2 spsk. tørret oregano
  • Salt og friskkværnet peber
  • Evt. parmesanost og frisk basilikum

Sådan gør du

Kom vand i en gryde og salt det godt. Tilsæt spaghetti når vandet koger, og lad det koge i 8 minutter. Husk at røre rundt i gryden, så den ikke koger sammen i klumper.

Kom tomatpuré i en lille kasserolle. Fyld herefter den tomme dåse tomatpuré med vand to gange, og hæld det i kasserollen. Tilsæt herefter hvidløg og tørret oregano. Varm tomatsovsen stille op og smag den til med groft salt og friskkværnet peber. Tomatsovsen sprøjter lidt, så det er en god ide, at have et grydelåg ved hånden.

Når spaghetti er kogt og tomatsovsen er varm, er retten klar til servering. Du kan rive frisk parmesanost over retten, hvis du vil pifte den lidt op. Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIZZA PART 2: SÅDAN LAVER JEG PIZZA