DEN BEDSTE BAGEKARTOFFEL

DE LÆKRESTE OG MEST SAFTIGE HOTWINGS

 Jeg har efterhånden lavet disse spicy kyllingevinger mange gang. Det er et værre svineri at spise, men totalt meget det værd. Hvis du ikke er til spicy mad, kan du sagtens undlade chilien, det er intet problem. Jeg håber, at denne opskrift kan være med til, at gøre en hyggelig grillaften endnu mere perfekt. Velbekomme.

Opskrift

4 personer // 40 minutter + 4 timers marinering // nem opskrift

  • 400 g kyllingevinger (Rema 1000 sælger vinger fra frilandskyllinger til 20 kr. pakken)
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stærk chili
  • 1,5 dl ketchup
  • 1 dl Sriracha
  • 70 g tomatpure
  • 1 tsk. Cayennepeber
  • 4 tsk. Chiliflager
  • 4 tsk. Paprika
  • 3 spsk. Barbecue krydderi
  • 3 spsk. Olie
  • 2 spsk. Brun farin
  • 2 spsk. salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

Hak hvidløg og chili fint. Kom herefter samtlige ingredienser i en skål, og rør den spicy marinade ensartet. Smag den til inden du kommer kyllingevingerne i, da rå kylling kan være farligt at spise. Vend slutligt kyllingevingerne i marinaden og sørg for, at alle vingerne er dækket. Sæt vingerne på køl i minimum 4 timer, men gerne længere.

Vingerne kan både laves i ovn og på grill. Laves de i ovn, skal de have 15-20 minutter på 180°C. Laves de på grill, skal de have omkring 15 minutter.

Server de saftige hotwings med en lækker coleslaw, en fyldt bagekartoffel og en vaskeklud (det er et værre svineri at spise). Du finder opskriften på DEN BEDSTE BAGEKARTOFFEL HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE BAGEKARTOFFEL