SWEET POTATO FRIES MED AVOCADODIP

CHOCOLATE CHIP COOKIES

Da jeg vågnede op i morges, og så ud af mit vindue, besluttede jeg mig for, at bage en portion lækre cookies med chokoladestykker. Selvom en pakke cookies kan koste helt ned til 10 kr. i supermarkedet, er der så mange fordele ved selv at bage dem. Man slipper for E-numrene, og kan nyde en lun cookie så snart de kommer ud af ovnen. Forkæl dig selv eller dem du holder af med en omgang af disse skønheder.

Opskrift

12 cookies // 30 minutter // nem opskrift

  • 100 g blødt smør
  • 1 æg
  • 90 g sukker
  • 60 g brun farin
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 150 g hvedemel
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 100 g mørk chokolade

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°C varmeluft. Pisk blødt smør, æg, brun farin og sukker. Tilsæt herefter hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt. Pisk dejen til en ensartet masse. Hak den mørke chokolade groft og vend den i cookiedejen. Jeg bruger chokolade med et kakaoindhold på 70%.

Tril dejen til kugler, der har samme størrelse som en bordtennisbold, og fordel dem på en bageplade. Bag ikke mere end 6 cookies af gangen, da dejen så vil smelte sammen i ovnen. Bag dine cookies i 8-10 minutter, og læg dem til afkøling på en rist (eller nyd en lun cookie med det samme).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på det.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEET POTATO FRIES MED AVOCADODIP