VELKOMMEN TIL MIN BLOG

VELKOMMEN TIL MIN BLOG

Jeg hedder Karen-Elisabeth Gadtoft og jeg er 22 år gammel. Måske kender du mig fra DR1 programmet Maddysten, hvor jeg, i samarbejde med min mor Marlene og lillebror Victor Emil, vandt titlen som ‘Danmarks Dygtigste Madfamilie‘.

Her på min blog vil jeg udgive en masse lækre opskrifter i håbet om at inspirere dig. Nogle opskrifter vil være super simple, mens andre bliver en smule mere komplicerede. Jeg elsker at lave mad, men som kommunikationsstuderende, deltidspædagog, datter, storesøster, veninde og kæreste er der ikke altid tid til at diske op med en 4-retters menu til aftensmaden. Derfor laver jeg hurtig og nem mad i min hverdag, mens jeg dedikerer de mere komplicerede og tidskrævende retter til min weekend.

For mig er dyrevelfærd og økologi vigtigt, derfor går jeg, som udgangspunkt, altid efter mærkerne ‘Anbefalet af dyrenes beskyttelse‘ og ‘Økologi‘ når jeg handler. Dog vil jeg være ærlig at indrømme, hvis tømmermændene er store, og overskuddet småt, så kan der sagtens ende en frysepizza med pepperoni i min indkøbskurv. Med andre ord har jeg værdier og principper, men jeg er bestemt ikke fanatisk.

Lad min blog være et springbræt til en masse hjemmelavet mad helt uden E-numre, farvestoffer og alt det andet møg der er i færdiglavede købeprodukter. Jeg glæder mig sådan til at komme i gang, og håber, at du har lyst til at følge med.

En masse knus fra

8 kommentarer

 • Ruth Tift Eriksen

  Hvordan finder jeg dine opskrifter? Og kan jeg downloade din madblog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gadtoft

   Kære Ruth,

   Så vidt jeg ved, er det ikke muligt, at downloade madbloggen. Du kan dog ved at lave Googlesøgningen http://www.gadtoft.dk få adgang til alle mine opskrifter. Håber du finder noget du kan lide☺️

   Knus fra
   Karen-Elisabeth Gadtoft

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til BloggersDelight!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen i blogland – håber du bliver fan og finder dig godt til rette 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Weicher

  Stort tillykke med din blog, Karen-Elisabeth ❤️ Glæder mig vildt til at følge den og især få ideer til dejlige retter. Har flittigt fulgt dig og din familie i Maddysten, set alle afsnit og siddet med det største smil, når I tre kom på. ET STORT TILLYKKE med titlen Danmarks dygtigste madfamilie, I var klart de bedste, og især med dine flotte afslutninger/pynten på retterne, wao hvor kan du trylle 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gadtoft

   Mange tak for den fine besked❤️

   Knus
   Karen-Elisabeth

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL MIN BLOG